Oktatás

 

  A nemzetközi képesítést nyújtó ALAPFOKÚ BÚVÁRTANFOLYAM elvégzése után a búvár képes lesz egy társával, maximum 18 méteres mélységig biztonságosan merülni a világ bármely pontján.
A képzés során lehetőséged van kiválasztani öt specialitást, amelyekből 1-1 merülést hajtasz végre anélkül, hogy az egész specialitást elvégeznéd. Ha nem vagy biztos a következő lépésedet illetően, akkor ez a legjobb választás, hogy fejleszd az ismereteidet, több tapasztalatra tegyél szert, és hogy kiválaszd, mely specialitások érdekelnek. Amennyiben a specialitásokat el is végzed, a képzés során elvégzett merülés beleszámít a specialitás merüléseibe.
 

A képzés során elsajátítod, milyen ismeretek szükségesek ahhoz, hogy olyan helyeken merülhess, amelyek csak hajóval közelíthetőek meg.

 

Ez a képzés biztosítja számodra a szükséges ismereteket ahhoz, hogy biztonságosan és kényelmesen merülj 18 méter alá.

Ez a képzés biztosítja számodra a szükséges ismereteket ahhoz, hogyan lehet felismerni és kezelni a stresszt, megelőzni a baleseteket és megfelelően kezelni a búvárkodáshoz kapcsolódó vészhelyzeteket.
  Ez a képzés megadja számodra a szükséges ismereteket és tudást, hogy biztonságosan vezess minősített búvárokat, és egyben az első lépés egy izgalmas karrier, az SSI Hivatásos Búvár karrier, felé.
  Ez a képzés biztosítja számodra a szükséges ismereteket ahhoz, hogy biztonságosan és kényelmesen merülj szárazruhában.
  A képzés során elsajátítod, milyen ismeretek szükségesek a biztonságos EAN Nitrox merülésekhez.
  Ez a képzés biztosítja számodra a szükséges ismereteket ahhoz, hogy biztonságosan és kényelmesen navigálj a víz alatt.
Ez a képzés biztosítja számodra a szükséges ismereteket ahhoz, hogy biztonságosan és kényelmesen merülj éjszaka és korlátozott látási viszonyok mellett.
Ez a tanfolyam a búvár egyik legfontosabb tudományával, a lebegőképességgel foglalkozik. Megismertet a lebegőképesség szabályozásához szükséges felszerelésekkel és ismeretekkel, melyek birtokában bármilyen körülmények között, a merülés teljes időtartama alatt tökéletesen uralni tudod lebegőképességedet. Ezáltal magabiztosabbá válsz, csökken a levegőfogyasztásod és könnyebben megóvod magadat és a környezetedet a nem kívánt kölcsönhatásoktól.
Ez a képzés biztosítja számodra a szükséges ismereteket ahhoz, hogy biztonságosan merülj roncsok és mesterséges zátonyok környezetében.
Elismerő kártya 2 specialitás program elvégzéséért.
Elismerő kártya 4 specialitás program elvégzéséért.
Elismerő kártya 4 választott specialitás és a Diver Stress and Rescue program elvégzéséért.
Frissítsd fel tudásodat! Szintre hozó program inaktív búvároknak.